ŠKOLSKE AKTIVNOSTI - ШКОЛСКЕ АКТИВНОСТИ
Омиљени кутак у школи
15.08.2018.

Омиљени кутак у школи

         Сваки  кутак у школи је леп и интересантан на свој начин. Али кутак за техничко и информатичко образовање је посебан.

         Када уђем унутра  одмах сврата осетим смех, радост, забаву, али и озбиљан рад. Одмах код улаза се налазе столови на којима се користе грубљи алати. Затим  са десне стране се улази на просторију где деца уче и раде. Право испред деце  је сто и столица  на којој седи насмејана , ведра и увек расположена наставница. На зидовима просторије налазе се панои пуни разних тема из тог предмета. У ћошку просторије је кутак у коме су компијутери  на којима радо представљамо своје презентације. А испред велике зелене табле  пуне упутстава  за рад, налази се столица и подметач. Ту  седнемо када требамо да одговарамо. Поред табле налази се сто на којем су руже направљене од папира, столице и столови  од шперплоче и много тога. Испред табле  се налазе клупе  које увек чекају  ученике  да вредно раде на њима. А сви жељно ишчекујемо дане када  ћемо правити  нешто интересантно  и занимљиво за Нову годину, осми март  или слично. Обожавам кабинет за техничко. Јер знам, када ту уђем ушла сам у песнички  свет, свет љубави, пажње, лепог поштовања, смеха, али и вредног рада и труда. А жељно ишчекујем  паузу на којој  радо гледам кроз прозор  кабинета кроз који се види школско двориште.

         Тај део школе ме подсећа на неку кућну атмосферу и волела да у школи има још много таквих интересантих и занимљивих места.


Пример добре школске праксе
28.06.2018.

Примери  добре  праксе у раду са ученицима

Најновије информације о променама  у школству, наговештавају увођење предузетничког васпитања у Основне школе.  У прилог  томе,  у школи „ Вук Караџић“ Зрењанин, већ  се види дугогодишња  пракса васпитања деце у том правцу.  Најновији ...

Opširnije


Deca u ekološkom zanosu
28.06.2018.

 


У сусрет "Ноћи истраживача"
01.06.2018.

...

...

Opširnije


Copyright © 2018 by Mila Stašević - all rights reserved.
Zabranjeno je kopiranje i javna objava sadržaja ili neki delova web sajta bez dopuštenja vlasnice!
WEB DESIGN by Dragan Lazić